Beredskapslösningar

Vi bygger tillfälliga byggnader för att förhindra smittspridning i offentliga miljöer.

Vi är experter på tillfälliga lokaler och har tillsammans med Losberger De Boer ett stort lager med tält för alla ändamål som är redo att användas med kort leveranstid.

Oavsett om du behöver akutsjukhus, tillfällig restaurang, väntsalar, matsalar, entréer eller lokaler på skolor eller företag så ger vi dig den bästa möjliga korttidslösningen.

Våra tält hjälper på så sätt till att minska smittspridning i er verksamhet genom att anpassa lokalerna efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

The show must go on

Olika typer av nödsituationer kan ha en enorm inverkan på din affärsverksamhet. Har ni produkter att lagra och behöver tillfälliga lokaler, mer yta för era besökare att röra sig på, eller behöver ni tillfälligt expandera er verksamhet och behöver mer plats? Ni kanske har en butik och vill flytta ut er verksamhet och behöver ha endast ett tak. Då har vi lösningen!

Tält till Drive-thru

Drive-thu stationer med hjälp av oss och våra tält kan det hjälpa till att fördela trycket på flödet av bland annat nya patienter på vårdcentraler och sjukhus, konsumenter till butiker eller restauranger. Det kan vara ett sätt för er att fortsätta verksamheten enligt rekommendationerna.

Vi kan leverera en lösning som passar er verksamhet då tälten kan modifieras och skräddarsys för att passa alla ytor.

Tillfälliga lokaler till skolor

Efter COVID-19-utbrottet har många skolor och andra utbildningsinstitutioner tillfälligt stängt sina dörrar vilket lämnar elever och lärare med en stor utmaning: att vara kreativa och hålla i tempot av lektioner och studier för att inte missa en hel termin.

Vi erbjuder skolor ett sätt att snabbt utöka sin kapacitet genom att bygga tillfälliga lokaler för lektioner, samlingsytor eller matsalar.

Våra tillfälliga lokaler ger också skolor det utrymme som krävs för att möjliggöra social distans under föreläsningar. Genom mer utrymme kan eleverna sitta längre från varandra, vilket kan hjälpa till att förhindra smittspridning. Vi är redo att hjälpa dig göra det bästa av terminen.

Social distans på arbetsplatsen

Nu när social distans har blivit vår nya verklighet måste företag vidta nödvändiga åtgärder för att skapa en säker arbetsmiljö för personalen. 

Det kan i dagsläget vara svårt för många företag att upprätthålla ett säkert avstånd mellan alla anställda och / eller kunder. Ofta har företag helt enkelt inte utrymmet de nu behöver för att arbeta, konferera eller äta lunch på med en och en halv meters avstånd. Skrivbord måste flyttas längre från varandra, korridorer måste breddas, rum och matsalar måste möbleras om eller rymma färre människor.

Våra flexibla tält gör att ni kan skapa ytterligare utrymme med kort varsel under en kortare eller längre period. Om ni använder våra tvåvåningspaviljonger kan ni dessutom fördubbla golvytan.

Alla våra tält kan utrustas med utrustning såsom värme- och luftkonditionering, belysning och så vidare så att de anställda kan känna sig helt bekväma under sin arbetsdag.

Att träffas på distans

Tillsammans med Losberger De Boer introducerar vi ett sätt som kanske kan göra det möjligt för människor att besöka sina nära och kära på bland annat äldreboenden. Eller varför inte använda tälten till möten på arbetsplatser.

En förlängning eller en fristående matsal

Företag och skolor står inför många utmaningar efter COVID-19-utbrottet varav en är att skapa tillräckligt med utrymme för social distansering utan att förlora intäkter.

För många är det svårt att garantera distans mellan alla anställda och kunder i exempelvis matsalen. Vi erbjuder dig en lösning så att människor kan hålla sig 1,5 meter från varandra och fortfarande njuta av maten och varandras sällskap.

Vi kan bygga en förlängning av matsalen genom att ansluta den till den befintliga byggnaden. Vi kan också placera en fristående matsal, som kan ha en separat, lämpligt bred ingång för personalen.

När dina förutsättningar förändras kommer våra hallar att förändras med dig.

For information in english! see below links …..