Event

Att alltid uppnå högsta kundnöjdhet är grundläggande i vår verksamhet, projektledning och tält för events. Vår ledstjärna är att vara en pålitlig, professionell och engagerad samarbetspartner.

Vi levererar innovativa nyckelfärdiga eventlösningar till bland annat utställningar, produktlanseringar, hospitality, mässor och konferenser. Vi jobbar med god balans mellan funktion, design och miljö tillsammans med Losberger De Boer. Vårt samarbete sträcker sig så långt som till 2005 då vi jobbade som De Boer Scandinavia AB under ca 10år. Vi har sparat några av våra projekt i bilder bland REFERENSER för att inspirera och för att visa vår bakgrund.

Vårt långa och nära arbete tillsammans med Losberger De Boer som är världsledande leverantör av tält, paviljonger och inredning gör att vi har möjlighet att leverera till alla typer av event.  Losberger De Boer har över 350,000m² tält-, hall- och paviljongsyta och över 80 olika modeller. Med ett kompetent team med lång erfarenhet och med kontinuerlig produktutveckling har vi möjlighet att överträffa varje kunds förväntning.

Vårt nätverk av specialister inom området gör det möjligt för oss att leverera alla tänkbara tillbehör till våra eventtält t.ex läktare, ställning, belysning, möbler, ljudutrustning, värme, AC och toaletter.

Vi hjälper dig att nå dina mål !